LA TORXA DELS MINI JOCS OLÍMPICS DE LA MARINA ALTA 2023 ARRIBA A ONDARA

Els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta se celebraran a Pego del 19 al 21 de maig

Ondara, 15.05.23. La passada setmana, el dijous 11 i divendres 12 de maig, la Torxa del Minijocs de la Marina Alta 2023 va passar per Ondara, provinent de Dénia. Primer va arribar al Pavelló Municipal i després al Poliesportiu Municipal (camp de futbol). Alguns dels xiquets i xiquetes d’Ondara participants en els Jocs van portar la torxa al seua pas per Ondara.

Els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, un dels esdeveniments esportius més importants que s’organitza a la Marina Alta i en el que participen dèsset pobles, se celebra enguany 2023 a Pego del 19 al 21 de maig, i comptarà amb la participació de més de 1.200 esportistes de categories infantil i aleví.

Participaran 72 xiquets/tes d’Ondara de les següents modalitats: futbol, bàsquet (masculí i femení), pilota valenciana (masculí i femení), gimnàstica rítmica, tennis (masculí i femení), i atletisme.

Un total de 17 pobles participen en aquesta 14ª edició dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, que està organitzada per la Xarxa Esportiva Marina Alta amb la col·laboració dels Ajuntaments participants, que són: Beniarbeig, Benissa, Calp, Dénia, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, Mancomunitat de la Rectoria, La Xara, Ondara, Orba, Poble Nou de Benitatxell, Pedreguer, Pego, Teulada, Xàbia i Xaló. Les modalitats esportives seran 17: Atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, tenis, pilota valenciana, escacs, natació, vòlei, pàdel, BBT, karate, vela, equitació i boccia.

Publicado en Actualitat, Esports.