L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIONA PROVINCIAL DE RASPALL JECV 2023 EN BENJAMÍ, INFANTIL, CADET I JUVENIL

Ondara, 08.05.23. El Carrer de Pilota d’El Verger va acollir aquest passat diumenge 7 de maig 2023 la fase final provincial d’Alacant dels JECV de raspall. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar en les finals absolutes, aconseguint 4 plates en les categories benjamí, infantil, cadet i juvenil.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final provincial d’Alacant de raspall JECV en 4 categories: benjamí amb l’equip integrat per Guiu Vizuete,Vicent Molines i Andreu Frasés; infantil amb Joan Garrido, Uxue Arbona i Iker Costa; cadet amb Arnau Mas, Andreu Mullor i José Miguel Sastre, i juvenil amb Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitart, i Alex Terrades. Els 4 equips (benjamí, infantil, cadet i juvenil) van aconseguir els subcampionats, sent els segons en les 4 categories, en perdre les corresponents partides contra els equips de Beniarbeig-El Verger, que van aconseguir l’or en aquestes categories. Pròximament, els equips d’Ondara jugaran la fase final autonòmica de raspall pel 3er lloc autonòmic.

QUADRE D’HONOR FINAL PROVINCIAL ALACANT JECV ESCALA I CORDA

BENJAMÍ

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara B

3º Gata A

4º La Nucia A

ALEVÍ

1º Orba

2º Petrer

3º Xaló

4º Pedreguer

INFANTIL

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara

3º Laguar

4º Agost

CADET

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara

3º Benissa

4º Laguar

JUVENIL

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara B

3º Laguar

4º Muro d’Alcoi

Publicado en Actualitat, Esports.