LA REGIDORIA D’IGUALTAT ELABORA LA GUIA DE RECURSOS PER A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A ONDARA I LA MARINA ALTA

Ondara, 28.04.23. La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara ha elaborat la Guia de Recursos per a la violència de gènere a Ondara i La Marina Alta. Aquesta Guia recull els principals recursos i consells en cas de Violència de gènere, per poder donar difusió i resposta a aquesta problemàtica i saber, en cas de patir violència de gènere, els recursos amb els que es disposa. Aquesta Guia de Recursos ha estat presentada hui pel Tècnic de Joventut i la Tècnica d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, i la Tècnica d’Igualtat de la MASSMA (els tres són membres de la Comissió d’Igualtat d’Ondara).

Segons han detallat, la Guia de Recursos no està concebuda únicament per a persones que pateixen violència de gènere, sinó com una ferramenta de consulta i assessorament en cas de conèixer persones que puguen patir violència de gènere. Està editada en format de butxaca (discret i de fàcil consum). A més, s’ha editat tant en valencià com en castellà. Compta amb enllaços QR a la Guia del Ministeri, també de recursos per a la mateixa finalitat en anglès, francès, alemany i àrab.

En els pròxims dies, les Guies es repartiran tant als edificis públics de l’Ajuntament d’Ondara com a comerços d’Ondara, amb l’objectiu d’arribar al major nombre de gent possible. A més, la Guia de Recursos per a la violència de gènere a Ondara i La Marina Alta també es pot consultar al web de l’Ajuntament d’Ondara: https://www.ondara.org/wp-content/uploads/2023/04/guia-recursos-violencia-genero.pdf

Aquesta Guia és una de les diferents accions que s’han engegat dins d’aquest 2023 per part de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara i la Comissió d’Igualtat d’Ondara, amb càrrec als fons del Pacte d’Estat conta la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.