EL DILLUNS 8 DE MAIG DE 2023, DONACIÓ DE SANG A L’ESPAI JOVE D’ONDARA

Ondara, 27.04.23. El dilluns dia 8 de maig de 2023 es realitzarà una nova donació de sang a Ondara. Serà en horari de 17 a 20:30 hores. La donació se celebrarà com a novetat a l’Espai Jove d’Ondara. Els requisits per donar sang són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg, i no acudir en dejú.

Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides. El Centre de Transfusió continua necessitant més entrada de sang. Donar sang és un acte solidari que salva vides.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.