EL 2 DE MAIG COMENÇARÀ EL LLIURAMENT DELS BONS CONSUM A ONDARA, QUE ES PODRAN CONSUMIR FINS EL 31 DE JULIOL

En aquesta ocasió, per a la 3a Campanya de Bons Consum Ondara, la quantia dels bons serà del doble que en les anteriors edicions: cada ciutadà podrà adquirir com a màxim 100 euros en bons ( 4 bons de 25 euros) i l’Ajuntament d’Ondara li abonarà la mateixa quantitat que compre

Ondara, 25.04.23. L’Ajuntament d’Ondara posa en marxa de nou, per a aquest mes de maig, el “Bono Consum Ondara”. Després de l’èxit de les dues edicions de la campanya (a l’octubre i desembre de 2022, quan es van esgotar tots els bons) es torna a posar a disposició de la ciutadania aquesta forma d’estalviar comprant en el comerç local: «Comprant a Ondara pagues la meitat i disfrutes el doble, et donem el 50% de la teua compra de proximitat».

Els bons es podran adquirir des del 2 de maig, i podran ser utilitzats fins el 31 de juliol 2023. En aquesta ocasió, per a la tercera edició de la campanya de Bons Consum Ondara, la quantia dels bons serà del doble que en les anteriors edicions de la campanya: cada ciutadà podrà adquirir com a màxim 100 euros en bons ( 4 bons de 25 euros), i l’Ajuntament d’Ondara li abonarà la mateixa quantitat que compre, de manera que el valor total de la compra en els comerços locals podrà ser de 200 euros i el usuari pagarà només 100. La compra de bons està limitada a una quantitat màxima de 100 € per persona beneficiària. Poden adquirir els bons totes les persones empadronades a Ondara (abans del 30/04/2023) majors de 18 anys, sent necessari disposar de targeta bancària.

El procediment de compra dels Bons Consum Ondara es realitzarà a partir del 2 de maig de dues formes; online en la web de la campanya www.ondarabonoconsum.es , o bé presencial en l’Espai Català en horari de 8:30 a 14:00 de dilluns a divendres. En el cas que finalitzat el període fixat per als Bons Consum (31 de juliol 2023) no hagueren sigut consumits, no es pot recuperar el seu saldo, el 100% del qual serà donat a la Residència Ntra. Sra. de la Soledat d’Ondara.

El Bono Consum Ondara, en la seua tercera campanya, és un programa d’impuls del consum local a què l’Ajuntament d’Ondara destina 118.709,00 euros de manera directa en bons, amb la intenció de beneficiar tant al teixit empresarial local d’Ondara com la ciutadania, estimulant la compra en establiments locals adherits a aquesta campanya. Des de l’Ajuntament d’Ondara es vol animar a la ciutadania a participar en aquesta campanya amb què obtindran un gran descompte en el comerç de proximitat. El llistat dels comerços que formen part de la campanya es podrà consultar en www.ondarabonoconsum.es i en la web del portal del comerciant d’Ondara https://ondara.portaldelcomerciante.com . Els Bons Consum Ondara estaran emesos per Confecomerç CV.

EMPRESES ADHERIDES AL BONO COMERÇ MAIG 2023

1 Ainhoa Paperería i regals

2 Armeria i deports ondara

3 Autoescola Bahía

4 Autoescola Ondara

5 Ayurveda & Estetica Yolanda

6 Bodas y Flores

7 Bodegas Aguilar

8 Ca Paquitina

9 Calçats Dora

10 Carnisseria Alberto Picó

11 Cler Interiores

12 Coses de casa i regals (FURIONA)

13 CTV Espai i salut

14 Eclipse Estética i Tattoo

15 Electrodomestics Pineda

16 Enrique Garrido Fisioterapeuta

17 Esports Colau

18 Estado Puro by Pedro Espinosa

19 Estética Sylvia Mengual

20 Fina estetica

21 Fornes Assessors

22 Frutos secos la Marina Nuts&go

23 Galas´s Mobles

24 L´Obrador de l´avio

25 La Nova Sensació Perruqueria

26 Levante Clinic Group

27 Llibrería Dilatando Mentes

28 Luansa S.L

29 Mas de Mil Viajes

30 Mobles Ortolà

31 Monverd

32 Muebles Escriva

33 Naturalment Herboristeria

34 Nina estética i bellessa

35 Ondara Òptics

36 Optica pupil.les

37 Optica Robin Look

38 Perruqueria Monica Perucha

39 Perruqueria Rosa Arlandis

40 Panaderia Blat i Farina

41 Panaderia Rebost de Mari

42 Passicos la mercería

43 Pastisseria Victoria

44 Pelu y Estètica Antonia Cuadros

45 Perruqueria Antonia Domenech

46 Perruquería i Estética Llorenç

47 Perruqueria i Estetica TEIMA

48 Piensos Felix

49 Salazones Onda Mar

50 Saló Eos

51 Salón de Belleza Paradís

52 Servicolor Ondara

53 Soler Herramientas S.L.

54 Solerterch tintas Ondara

55 Somriure

56 Stanerevents

57 Sultana estetica

58 Torres calçats i spa

59 U.P.I

60 Viajes Carrefour Ondara

61 Vinalia Vinoteca

Publicado en Actualitat, AFIC.