Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara: PSPV-PSOE Ondara: Una Ondara en marxa

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

PSPV-PSOE ONDARA 25 d’abril 2023

PSPV-PSOE Ondara: Una Ondara en marxa

A poques setmanes d’una data tan important en l’agenda local com són les eleccions municipals i autonòmiques, des del PSPV-PSOE voldríem resumir en aquest article l’entusiasme amb què els i les socialistes d’Ondara encarem aquests decisius comicis. I és que José Ramiro, actual alcalde del municipi i un valor de referència dins del socialisme comarcal, liderarà un equip de dones i homes tant preparats com representatius de diferents generacions i àmbits. “Un grup de gent molt compromesa i amb moltes ganes de treballar per Ondara i des d’Ondara que hem anat presentant les últimes setmanes i que evidencien la representativitat i abast social de la candidatura socialista”, ha destacat el nostre candidat.

I és que després de dues legislatures de molt de treball que ens ha dut al redreçament municipal i a la liquidació de l’intolerable deute de l’anterior govern popular de més de quatre milions d’euros és el moment de donar continuïtat al projecte socialista amb l’aval de l’experiència i de la participació d’una ciutadania que ja ens ha atorgat la seua confiança en dues ocasions. Aquesta continuïtat ens permetrà culminar iniciatives ja engegades com la unificació dels centres docents o l’obertura del Centre de Dia, les quals exemplifiquen el model de gestió racional que ha vertebrat l’agenda del PSPV-PSOE durant els últims huit anys. Una política més humana i empàtica amb les necessitats de la ciutadania.

El PSPV-PSOE hem demostrat durant tot aquest temps el que significa un govern il·lusionat i a punt, és a dir, una Ondara en mode On: una Ondara, un govern en marxa, que no deixa de treballar des de diferents àrees, des de diferents perspectives, per tal de donar solució als problemes dels ondarencs i ondarenques, fins i tot en les circumstàncies més adverses, tal com s’ha posat de manifest en aquesta dura legislatura marcada per la COVID-19 i la crisi derivada de la inflació. I des d’eixa il·lusió i capacitat de treball demostrat, tenim un projecte per a l’Ondara dels pròxims 4 anys on engegarem les polítiques necessàries per a continuar sent un poble generador d’oportunitats d’ocupació i formació, on empreses i comerços continuen identificant-nos com un bon lloc on implantar la seua activitat, un poble on la nostra infància i joventut, i també la nostra gent gran, siguen actors principals de l’Ondara del demà com ho són actualment; un poble on la gent continue gaudint de l’activitat cultural, social, esportiva i festiva tant rica en actes i instal·lacions com tenim, on la població continue creixent d’una manera racional i sostenible tant en habitants com en serveis. En definitiva, un poble on voler viure i gaudir de la vida.

Per últim, pel que fa a l’inici imminent de la campanya del 28M, agraïm la valoració i suport que els veïns i veïnes ens estan transmetent dia a dia, carrer a carrer, per confiar novament en el projecte i equip socialista, i que suposa el gran repte de les pròximes eleccions: consolidar el pla de treball encetat el 2015 i revalidat el 2019 en uns comicis en què el PSPV-PSOE s’erigí en la força política més votada pel poble d’Ondara. La nostra candidatura és, en definitiva, una aposta per donar forma i continuïtat a una línia de treball que ens ha costat molt engegar i que resumeix els nostres valors democràtics i els del nostre partit: fer d’Ondara un poble de progrés, un poble de futur i, sobretot, un poble viu.

Candidatura Socialista d’Ondara 2023

1.- José Ramiro Pastor

2.- Raquel Mengual Bisquert

3.- Miguel Gomis Sancho

4.- Rosa Ana Marí Blasco

5.- Jordi Ruiz-Orejón Zamora

6.- María del Carmen Velázquez Rosado

7.- Francesc Antoni Giner Camaró

8.- Neus Puigcerver Cano

9.- Marc Estellés Monago

10.- María del Carmen Bisquert García

11.- Toni Romans Vives

12.- Coral Escrivà Català

13.- Sandra Pérez Hernández

S1.- Vicent Sarrià Morell

S2.- Àngels Vives Morell

S3.- Joaquim Gavilà Esquerdo

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.