TORNA EL CICLE DE CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA DINS DEL PROGRAMA D’IMPULS A L’EMPRENEDORIA LOCAL

Les sessions es realitzen en el flamant Espai Català, que centralitza en una mateixa ubicació tots els serveis relacionats amb la promoció econòmica i l’ocupació local d’Ondara

Ondara, 30.03.23. L’Ajuntament d’Ondara torna a impulsar aquesta temporada «Cafés Emprenedors»: un cicle de xerrades informals d’empresaris locals per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro. Els ponents aborden la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local. L’objectiu del programa “Ondara Activa” és incrementar la taxa de creació d’empreses a Ondara a través de l’autoocupació i vincular l’empresariat local amb el foment de l’emprenedoria.

La primera de les sessions d’aquesta temporada de Cafès Emprenedors va tindre lloc ahir dimecres 29 de març, al flamant nou Espai Català d’Ondara; edifici que s’ha convertit, amb la seua reforma, en el punt neuràlgic per a la promoció econòmica, l’empresa i l’ocupació local. En l’Espai Català s’ubiquen (des d’octubre de 2022) tots els serveis municipals de promoció econòmica local, ADL, empresa, comerç, ocupació LABORA, coworking i viver d’empreses, “Ondara Activa”, empresa municipal SINMA, empresa d’aigües, i altres serveis municipals, centralitzant així en una mateixa ubicació tots els serveis relacionats amb la promoció econòmica i l’ocupació local.

En el marc d’aquesta nova dotació municipal, ahir 29 de març es va oferir la primera de les sessions de la nova etapa de «Cafès Emprenedors – Ondara Activa», amb la interessant xerrada a càrrec de Pepe Crespo, empresari d’èxit, que va compartir els seus valuosos coneixements i experiències per a ajudar als emprenedors locals a impulsar els seus projectes. En aquesta ocasió, Pepe Crespo va impartir la ponència “Clarificar antes de planificar: Sé el SERPA de tu negocio”, per aprendre com establir metes clares i realistes, així com les claus per a planificar i estructurar un negoci de manera eficient i efectiva; va ser, segons els assistents, una bona oportunitat d’adquirir ferramentes útils per a portar l’emprenedoria al següent nivell.

Les xerrades de “Cafès emprenedors” van dirigides a emprenedors locals, empresaris i comerciants d’Ondara, i en elles podran conèixer les històries dels empresaris ondarencs comptades i compartides per ells. Les pròximes sessions del cicle s’efectuaran el dimecres 26 d’abril (a càrrec de Nando Gil i Oyer Corazón, de Hecho&Co), i el dimecres 31 de maig, ambdós de 15:30 a 17 hores a L’Espai Català.

Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s en la web https://ondaractiva.com/ o en l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, ubicada a l’Espai Català, en el telèfon 965766250.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.