ONDARA RECUPERARÀ A SETEMBRE ELS CURSOS DE CULTURA

Ondara, 30.03.23. L’Ajuntament d’Ondara i l’Associació d’Ames de Casa han arribat a un acord per a que Ondara recupere els Cursos per adults que tanta acceptació tenien i que van deixar d’impartir-se arran de la pandèmia (després va haver-hi dificultats contractuals de cursos i professorat i no es van poder reprendre).

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, s’ha reunit aquesta setmana amb la nova Junta Directiva de l’Associació d’Ames de Casa d’Ondara, presidida per Ximi Vives, a fi de concretar els detalls de l’acord, i ha anunciat que els Cursos de Cultura per a adults tornaran a impartir-se en instal·lacions municipals, impulsats i gestionats per les Ames de Casa, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ondara. Una notícia que es considera molt positiva per l’Ajuntament d’Ondara, ja que la recuperació d’aquests cursos era una demanda ciutadana, segons ha destacat Ramiro. De fet, hi ha persones d’Ondara, usuàries d’aquests cursos, que van haver d’acudir a poblacions veïnes per a poder participar en aquest tipus de formació.

Segons han destacat després de la reunió, els cursos tornaran a partir de setembre de 2023, amb la duració anteriorment establida (setembre-maig), sent, en alguns casos, els mateixos cursos i professors que s’oferien fins a 2020.

Publicado en Actualitat, Cultura.