Comunicat Grup Municipal Socialista: La candidatura socialista de José Ramiro integra l’experiència i renom de Vicent Sarrià

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

PSPV-PSOE Ondara 28/03/2023

La candidatura socialista de José Ramiro integra l’experiència i renom de Vicent Sarrià

Actual diputat al Congrés, Sarrià és una de les grans figures del socialisme valencià i estatal

A dos mesos de les eleccions municipals, el PSPV-PSOE ondarenc continua desvetllant els nous noms i rostres amb què els progressistes concorreran a la gran cita del 28M. Una de les darreres i destacades incorporacions és la de l’actual diputat socialista al Congrés Vicent Sarrià. Nascut a València el 1967, cal recordar que tota la seua família materna és d’Ondara. Treballador en excedència de RTVE a la Comunitat Valenciana, a la qual va entrar a treballar el 1988, va iniciar la seua activitat política des de l’associacionisme juvenil sent President del Consell Valencià de la Joventut. Pel que fa a la seua dilatada trajectòria institucional, ha estat diputat a les Corts Valencianes, Tinent d’alcalde d’Urbanisme a la Ciutat de València i actualment és diputat al Congrés. En aquests moments, a més, és Portaveu Adjunt de Vivenda i Vice-president de la Comissió de Control de RTVE. «Per a mi és un honor que l’agrupació socialista ondarenca haja comptat amb mi i és alhora una satisfacció donar suport a una gran candidatura i a un gran alcalde com José Ramiro que, sense dubte, ha fet una gran labor en aquestos sis anys per als veïns i veïnes d’Ondara, tal com ha fet Ximo Puig al capdavant de la Generalitat Valenciana. Per descomptat, suposa un compromís personal des de la meua responsabilitat com a diputat al Congrés i, per tant, implica un compromís igualment ferm amb el poble d’Ondara» ha expressat Sarrià quant a la integració a la llista ondarenca.

Sobre el valor i simbologia de la nova incorporació, Ramiro ha destacat de Sarrià la seua important trajectòria política, així com la seua pertinença familiar i sentimental al municipi. «Per a la família socialista ondarenca és tot un orgull el fet de comptar amb una figura i contribució de la mida de Vicent Sarrià: un il·lustre socialista i, per suposat, un grandíssim ondarenc d’esperit» ha resumit el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara.

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

Publicado en Política.