GRAN ASSISTÈNCIA A LA NOVA SESSIÓ DEL CICLE CONTAHISTÒRIES PER ADULTS, CELEBRADA DIVENDRES PASSAT A ONDARA DE LA MÀ DE MÒNICA PALACIOS

Ondara, 27.03.23. El passat divendres, 24 de març, va tornar a Ondara l’aclamat cicle Contahistòries per adults, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de potenciar l’animació a la lectura, donar a conèixer contes per a persones adultes i transmetre el plaer d’escoltar històries narrades i dramatitzades per part de professionals.

Aquesta tercera sessió d’enguany 2023 va anar a càrrec de Mònica Palacios, amb «Serps, pomes i altres pecats del paradís» . Aquesta sessió estava emmarcada al programa que sota el lema «Març amb nom de Dona», ha impulsat la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, amb la finalitat de commemorar, aquest mes, l’efemèride del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. La Casa de Cultura d’Ondara es va omplir de públic, i totes les persones van gaudir molt amb aquesta proposta lúdica i cultural.

La pròxima sessió del “Cicle de Contahistòries per adults” serà el divendres 21 d’abril.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.