L’ALUMNAT DEL PFQB EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA D’ONDARA PARTICIPA AL TALLER DE PRIMERS AUXILIS IMPARTIT PER LA CREU ROJA

Ondara, 23.03.23. Els/Les alumnes que cursen el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Ocupació Domèstica impartit per l’Ajuntament d’Ondara (que està integrat per joves d’entre 16 i 18 anys i compta en el seu equip docent amb Marta Morant i Clara Ortolà), han pogut gaudir del taller de primers auxilis oferit per la Creu Roja.

Durant la jornada celebrada el passat dijous 16 de març es van tractar matèries de primers auxilis, eixides formatives i professionals de la branca sanitària i voluntariat amb la finalitat d’ampliar el coneixement de l’alumnat, que va quedar molt content amb l’experiència. Aquesta classe magistral va animar a molts dels alumnes a inscriure’s com a voluntaris de Creu Roja en Ondara, compaginant així la solidaritat amb l’aprenentatge.

Des del PFQB consideren que una formació bàsica sobre nocions al voltat dels primers auxilis és necessària per a fomentar la cooperació i la seguretat dels i les joves, que estaran capacitats per intervindre o ajudar en situacions extremes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.