LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA ARRANCA EL TERCER TRIMESTRE DEL CURS AMB LA NOVETAT DE LA PISCINA EXTERIOR COBERTA A PLE RENDIMENT

Ondara, 20.03.23. La setmana passada va arrancar el tercer trimestre del curs 2022-2023 de la Piscina Municipal d’Ondara (instal·lació gestionada per l’empresa municipal SINMA), amb la nova piscina exterior coberta climatitzada totalment operativa. Aquest nou trimestre, l’oferta de cursos i activitats ha augmentat considerablement, així com els nous serveis d’alt rendiment per a nadadors qualificats. Aquesta ampliació de serveis ve en part motivada per la utilització tot l’any de la piscina menuda exterior, ja que el seu cobriment ha permés la descongestió de la piscina principal i, per tant, que aquesta puga dedicar-se exclusivament a la natació. Si més no, els cursos d’aquagym, natació correctiva, matro-natació o natació per a xiquets es desenvolupen ara a la piscina menuda coberta.

Així mateix, per a aquest trimestre també estaran operatives tota una sèrie de millores que començaren a realitzar-se a principis d’any, tals com són el canvi i ampliació de dos acumuladors d’aigua calenta de 1500 litres; l’ampliació dels quadres elèctrics, i instal·lació d’un nou panell digital per al control de temperatura de l’aigua; cloradors automàtics per a les dues piscines; ampliació de la il·luminació d’accés a la piscina i pavelló, o la regeneració del sistema de filtració, entre d’altres intervencions.

A més a més, s’han realitzat les tasques de manteniment i reparació urgents, junt a les que no interferien en el funcionament diari de la piscina, ja que les que interfereixen directament en el servei sempre solen programar-se durant l’aturada tècnica de la piscina, la qual es realitza a la primera quinzena de setembre, moment en què no hi ha usuaris.

El Conseller Delegat de SINMA Francesc Giner, ha manifestat que «gràcies a aquestes iniciatives i a la gran tasca dels professionals de la Piscina Municipal, actualment la piscina ha augmentat el seu màxim nombre d’usuaris i usuàries, així com ha ampliat tota l’oferta disponible que ofereix la instal·lació».

SINMA ONDARA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.