ONDARA ORGANITZA UNA RUTA DE SENDERISME EL DIUMENGE 26 DE MARÇ PER A COMMEMORAR EL DIA DE LES VIES PECUÀRIES I CAMINS PÚBLICS

La ruta serà de 8 km i discorrerà per camins d’Ondara i Pedreguer

Ondara, 16.03.23. La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, ha organitzat una ruta senderista per al diumenge 26 de març, emmarcada en la commemoració del III Dia de les Vies Pecuàries i Camins Públics. La ruta, organitzada conjuntament amb el Club de Senderisme d’Ondara, l’Ajuntament de Pedreguer i el Club de Senderisme de Pedreguer, recorrerà un total de 8 km, amb eixida a les 9 hores des de l’Espai Jove i parada de 30 minuts per esmorzar.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins al 24 de març (a fi de disposar del corresponent segur), de forma presencial o telefònica (965766000), en l’Ajuntament d’Ondara i en la Casa de Cultura.

En la ruta es passarà pels següents camins i vies pecuàries d’Ondara: Camí la Llosa, Camí del Depòsit i Camí de la Marjal, així com per diversos camins del terme de Pedreguer.

REGIDORIA D’AGRICULTURA I MEDI AMBIENT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.