LA FALLA DE PAMIS, QUE ENGUANY TRACTA SOBRE LA GUERRA D’UCRAÏNA, ES CREMARÀ EL DISSABTE 18 DE MARÇ

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara col·labora novament amb la iniciativa dels veïns

Ondara, 15.03.23. A Ondara també es podrà tornar a gaudir de la festa fallera. Enguany 2023 es tornarà a plantar la falla en la pedania de Pamis; un monument faller fet de forma completament artesanal pels mateixos veïns. La falla està realitzada per Miguel Tormo, Manolo Collado, José Manuel Lozano, Amado Quintero, i Ramón Morera, amb la col·laboració dels veïns i veïnes de la pedania de Pamis. Fa ja temps (uns 4 mesos) que els veïns de Pamis estan treballant en la elaboració de la seua falla; un monument que porten plantant des de fa ja 22 anys.

Enguany, la falla de Pamis tractarà sobre la guerra d’Ucraïna, amb un monument que simbolitza un tanc llança míssils i altre material bèl·lic, i que té quasi 3 metres d’alçària. La falla està feta de fusta, cartó, suro i pintura, de forma completament artesanal i ecològica. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Miguel Gomis, col·labora en aquesta iniciativa, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà, així com patrocinant el castell de focs artificials previ a la cremà.

La cremà de la falla de Pamis 2023 es produirà aquest dissabte 18 de març a les 21 hores. Per a la cremà, hi haurà un castell de focs artificials, patrocinat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, i es comptarà amb els bombers, ambulància i efectius de seguretat necessaris.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.