L’AJUNTAMENT D’ONDARA CREARÀ UNA PISTA ESPORTIVA DE 3X3 (FUTBOL / BÀSQUET) DARRERE DEL CENTRE SOCIAL

Ondara, 13.03.23. L’Ajuntament d’Ondara va a dotar la part posterior del Centre Social d’una pista esportiva 3×3 per a practicar bàsquet i futbol. Una pista 3×3 és per una variant del bàsquet o futbet, en què els jugadors juguen 3 contra 3 a mitja pista, en lloc del clàssic 5 contra 5 a pista completa. Aquesta nova instal·lació, segons considera l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, vindrà a proporcionar una nova alternativa d’oci saludable per als joves d’Ondara, que podran practicar esport en una dotació esportiva urbana, al marge dels recintes esportius utilitzats per les Escoles Esportives Municipals (poliesportiu i pavelló municipal) en els seus entrenaments i partits, ampliant així els llocs i horaris on es poden practicar esports com bàsquet i futbol, atès que aquesta pista estarà oberta tots els dies de la setmana, si bé s’estudiarà posar un horari d’ús que garantisca la convivència i descans veïnal. També el seu us vindrà determinat quan s’apague la il·luminació a la nit. Es tracta d’un servei que es va a crear ara en aquesta parcel·la darrere del Centre Social, però que més avant s’ampliarà també amb noves pistes semblants en altres punts del nucli urbà d’Ondara, segons ha avançat ja l’Alcalde, atès que es tracta d’una demanda de la joventut del poble.

El projecte que es va a executar és una pista esportiva de 3×3 (futbet / bàsquet) en ple nucli urbà, en la parcel·la municipal de 226 m2 que està ubicada en la part posterior del Centre Social, entre els carrers Furs i Salvador Cabrera. Aquesta zona és molt freqüentada per famílies, sobre tot per estar al costat del Centre Social i la seua gran terrassa, que és punt d’encontre habitual de molts veïns i veïnes. La pista esportiva, de 15×8 metres, ha sigut adjudicada hui dilluns 13 de març en la Junta de Govern Local per 38.815,15 euros (IVA inclòs), i serà una realitat en breu. S’executarà amb fons del propi Ajuntament.

L’execució consistirà en la creació d’una pista esportiva amb base de paviment de formigó, amb el muntatge d’una pista de futbet 3×3 amb porteries i canastres acabada amb gespa artificial, tanca de 3 metres d’altura, subministrament i plantació d’arbres, bancs, paperera i font; i il·luminació mitjançant la col·locació de focus de led de 50W amb temporitzador.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.