CAITLIN COYERS S’IMPOSA EN EL III TROFEU FÉMINES AJUNTAMENT D’ONDARA

Ondara, 13.03.23. Un any més, les Regidories d’Igualtat i Esports de l’Ajuntament d’Ondara, en commemoració Dia de la Dona, han postat pel ciclisme femení, amb la col·laboració del C.C. Segària, Policia Local i Protecció Civil. Les dones van ser les protagonistes de l’esport en la III Volta Ciclista Fèmines – Trofeu Ajuntament d’Ondara, que es va celebrar ahir diumenge 12 de març, amb eixida (10 h) i meta (12h) a l’avinguda Doctor Fleming, davant de la Plaça de Bous. La III Volta Ciclista Fémines – Ajuntament d’Ondara ha sigut un esdeveniment treballat des de la perspectiva d’Igualtat, donant importància a la Dona en el panorama ciclista comarcal; va comptar amb 80 km de recorregut pel circuit de La Rectoria i l’alt de la Vall de Laguar (Font del Gel).

En l’acte protocol·lari del tall de la cinta de la volta, van participar cinc dones en commemoració de l’efemèride: les Regidores Mar Chesa (Esports), Raquel Mengual (Igualtat), Mª Carmen Velázquez (Sanitat), Raquel López (Hisenda), la vicepresidenta del C.C. Segària, Mónica Torres Jorro, a més del director tècnic de la Volta la Marina, Ruben Donet.

Quant a la classificació, Caitlin Coyers (International Cycling Academy) es va imposar en el Trofeu Fémines Ajuntament d’Ondara, primera prova de la Challenge Dones CV – AÓN disputada sobre 80 quilòmetres de recorregut. Primer triomf de l’esquadra de La Nucia Coyers, que ha estat acompanyada en el podi per Naomí Martínez (International Cycling Academy) i Barbara Borowiecka (Independent). Sosa Maryloli (International Cycling Academy) ha sigut la millor sub 23, per davant de Lidia Llacer (International Cycling Academy) i Lucía Martín (UPV). Aroa Rodríguez (International Cycling Academy) va vèncer en cadets, amb Laia Canet (Teika Granja Rinya), segona; i Noa Alderete (International Cycling Academy), tercera. Raquel Pérez Atienza (AM So) aconsegueix la victòria en Júniors, per davant de Paula Gimeno (International Cycling Academy). Caotlin Coyers també ha sigut la primera èlit; Hanna Tamoudi (Sant Joan), s’ha imposat en M30; i Cinta Sancho (UPV), en M40. El mallot de la muntanya ha sigut per a Caitlin Coyers; el de les metes volants se l’ha adjudicat Mireia Orengo; i l’International Cycling ha sigut la millor esquadra, mentre que Encarna Cardona obté el premi local.

El lliurament de trofeus va tindre lloc a la plaça de Bous. L’Ajuntament d’Ondara ha agraït la tasca de la Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil i del Club Ciclista Segària per a fer possible aquesta prova del calendari ciclista femení de 2023. El grup de percussió Ondaratack va ambientar musicalment la jornada, animant el pas de les ciclistes pel casc urbà d’Ondara.

Resultats etapa Fémines:

https://voltalamarina.com/volta-la-marina-2023/trofeu-femines-ajuntament-d

**Fotos Volta la Marina**

Publicado en Actualitat, Esports.