Comunicat Grup Municipal Socialista Ondara: Jordi Ruiz-Orejón se suma al projecte socialista

**Comunicat Grup Municipal PSPV-PSOE Ondara **

Ondara 07/03/2023

Jordi Ruiz-Orejón se suma al projecte socialista

El jove ondarenc, jugador de bàsquet al club de Dénia, reforçarà l’àrea d’Esports dins la candidatura progressista per als comicis del 28M

El jove Jordi Ruiz-Orejón Zamora és una de les noves incorporacions amb què la candidatura del PSPV-PSOE d’Ondara es presenta a les properes eleccions locals. Per al candidat socialista a l’alcaldia José Ramiro «es tracta d’una boníssima notícia per a l’agrupació local tenint en compte el perfil jove i dinàmic del nou membre, així com la seua pertinença a un cognom molt estimat dins la família socialista ondarenca». Pel que fa al perfil de Ruiz-Orejón i al seu vincle amb el món de l’esport, Ramiro ha incidit en que «aquest nou fitxatge exemplifica l’interés dels socialistes per l’àmbit esportiu, així com la voluntat de reforçar aquest segment dins del PSPV-PSOE des del potencial d’una incorporació tan significativa com la de Jordi».

Sobre l’entrada de Ruiz-Orejón Zamora al projecte socialista, Ramiro ha destacat «la formació i capacitats d’un jove molt representatiu del que és el talent de la seua generació». Jordi Ruiz-Orejón Zamora va nàixer el 2002 a Ondara i compta amb les titulacions de Tècnic Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva, a més del títol de Tècnic en Activitats Comercials. En l’àmbit dels esports sempre ha estat lligat a la pràctica esportiva: des d’una infància centrada en el futbol i la natació fins al bàsquet, al qual juga des dels nou anys i fins l’actualitat ja que és jugador del Dénia Bàsquet Club. D’altra banda, Ruiz-Orejón té una gran vinculació familiar amb el PSPV-PSOE ja que son pare, Ángel Ruiz-Orejón, va ser regidor en l’oposició de l’agrupació socialista durant deu anys (2004-2014). Un activisme i progressisme de base que fonamenten així aquesta nova incorporació a la candidatura socialista per a les eleccions de maig.

**Comunicat Grup Municipal PSPV-PSOE Ondara **

Publicado en Actualitat, Política.