Nota premsa Compromís Ondara : Compromís presenta a Jordi Dominguis com a candidat a l’alcaldia d’Ondara per a les pròximes eleccions locals

**Nota premsa Compromís Ondara **

Compromís presenta a Jordi Dominguis com a candidat a l’alcaldia d’Ondara per a les pròximes eleccions locals

Dominguis: “En aquestes eleccions la nostra candidatura representa el canvi. El canvi tranquil, sense trencar tot allò que s’ha aconseguit els últims huit anys”

23 de febrer de 2023

El dimarts 21 el col·lectiu local de Compromís en Ondara va presentar a Jordi Dominguis com a candidat a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals. L’acte es va produir al saló de la Casa de Cultura, en el que van intervindre Mar Chesa, actual cap de llista i tinent d’alcalde, que va conduir l’acte. Gerard Fullana, diputat provincial, Josep Nadal, diputat en les Corts valencianes, Àgueda Micó, secretaria general de MÉS-Compromís i per últim el nou candidat Jordi Dominguis.

Al començament de l’acte Mar Chesa va dedicar unes paraules en reconeixement de la feina dels tres regidors que té Compromís i que formen part de la Junta de Govern. Després Fullana va dedicar la seua intervenció a parlar sobre les dificultats que es poden trobar en els governs en coalició, fent una menció especial al cas de TeuladaMoraria. Josep Nadal va recalcar com la lluita que s’ha dut a la Marina Alta per la reversió de la sanitat a la gestió pública ha aconseguit espentar altres reversions, com la de Torrevella. La secretaria general de MÉS, Àgueda Micó, va coincidir amb els altres ponents amb la necessitat de que hi haja relleus i que la gent jove done un pas endavant.

El nou candidat Jordi Dominguis va fer un repàs de la seua trajectòria i dels seus valors fent un recorregut per diferents problemàtiques. També va dedicar unes paraules de suport a les víctimes de l’atac amb líquid corrosiu als participants d’un homenatge a Guillem Agulló al barri de Benimaclet de València. En acabar va fer menció del paper de la seua candidatura en la pròxima escomesa electoral. «En les pròximes eleccions haurem de triar. Si continuem avançant o retrocedim. [La nostra candidatura] Representa la renovació de forces. Un nou capítol en la història que va començar el 2015” “L’altra opció és retrocedir. Deixar un ajuntament amb els comptes sanejats en mans del PP. Una visió terrible».

**Nota premsa Compromís Ondara **

Publicado en Actualitat, Política.