L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX UN OR, UNA PLATA I UN BRONZE EN LA FINAL PROVINCIAL DE FRONTÓ PARELLES JECV 2023

L’equip cadet aconsegueix també un meritori tercer lloc autonòmic

Ondara, 06.02.23. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar aquest passat dissabte 4 de febrer 2023 a Beniarbeig en la fase final provincial d’Alacant dels JECV Frontó parelles, aconseguint un or en categoria cadet, una plata en categoria juvenil, i un bronze en categoria benjamí. Per la seua banda, l’equip cadet, en ser campió provincial, va disputar el diumenge 5 de febrer a Castelló la fase final autonòmica, aconseguint el bronze autonòmic.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final provincial d’Alacant de Frontó Parelles en tres categories: benjamí amb Guiu Vizuete i Vicent Molines que jugaven pel tercer lloc; cadet amb Arnau Mas i Dani Serra, i juvenil amb Àlex Serra i Andreu Mullor.

En aquestes 2 categories optaven a l’or provincial, que va aconseguir finalment la parella cadet, guanyant a Laguar, i obtenint així el passe a la final autonòmica. La parella juvenil va caure davant Laguar, obtenint la plata, i la benjamí va guanyar el bronze davant Gata. En la final autonòmica, l’equip cadet d’Ondara va perdre la primera partida contra El Puig però va guanyar la segona contra Vila-real, aconseguint el tercer lloc autonòmic JECV.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors per l’èxit d’haver arribat a les finals provincial i autonòmica i els bons resultats aconseguits.

QUADRE D’HONOR FINAL PROVINCIAL ALACANT JECV:

BENJAMINS

1. La Nucia 2. Gata A 3. Ondara A 4. Gata D

ALEVINS:

1. Xaló B 2. Orba 3. Benissa B 4. Gata A

INFANTIL:

1. Laguar B 2. Agost A 3. Beniarbeig-Verger B 4. Sella-Relleu A

CADET

1. Ondara A 2. Laguar 3. Beniarbeig-Verger A 4. Gata A

JUVENIL

1. Laguar 2. Ondara 3. Beniarbeig-Verger A 4. Muro d’Alcoi

QUADRE D’HONOR FINAL AUTONÒMICA FRONTÓ PARELLES

BENJAMÍ

1º Albuixech 2º La Nucía 3º Almassora 4º Ontinyent

ALEVÍ

1º Massamagrell 2º Algímia d’Alfara 3º Xaló B 4º Castelló

INFANTIL

1º Moixent 2º El Genovés 3º Vall de Laguar 4º Castelló

CADET

1º El Puig 2º Meliana 3º Ondara 4º Vila-real

JUVENIL (Interprovincial)

1º El Puig 2º Massamagrell 3º Castelló 4º Vall de Laguar

Publicado en Actualitat, Esports.