ACO s’encarrega de fer un Sant Valentí inoblidable

*Nota de premsa ACO Ondara*

Els comerços d’Ondara organitzen un any més la nova i creativa campanya de Sant Valentí “Algú t’estima”. D’aquesta manera animen els seus veïns i veïnes a comprar un regal a la seua parella, amics o familiars i l’associació li ho lliurarà de forma personalitzada i original el dia 14 de febrer. A més, entre totes les compres es sortejaran dos sopars als restaurants Ramis i Gavilà.

La campanya va començar el passat 1 de febrer de 2023 i els interessats podran fer la compra fins al dia 13 a la vesprada. Les condicions de la campanya són que l’import de l’obsequi siga igual o superior a 15€, que es compre en un comerç associat a ACO, que el radi de lliurament no supere els 10 km d’Ondara i que s’òmpliga perfectament la targeta que trobaran en els negocis amb les dades de la persona destinatària. Qualsevol persona interessada trobarà tota la informació en el mateix comerç.

La presidenta d’ACO, Inma Peiró ha explicat que després de l’èxit d’altres anys, l’associació segueix amb aquesta campanya i ha animat a tots a participar ja que, assegura, les reaccions de les persones quan li lliures un regal de Sant Valentín que no esperen són increïbles.

Els comerços que participen en aquesta edició són:

Autoescola Ondara, Coses de casa i regals la Furiona, Floristería Blau, Ondara optics, Ca Paquitina, Sultana Estètica y Spa, Motos Mahiques, Saló Eos, Somriures, Upi Ondara Informática, La Nova Sensacio perruqueria, Passicos la mercería, Estetica Yolanda&ayurveda, Calçats Dora, Sports Colau, SolerTech tinta&toner, Rebost de Mari, Electrodomestics Pineda, Blat i farina, Dilatando Mentes, Torres Calçats, Eclipse estètica, tattoo i piercing, Flors Rosita, Vinalia vinoteca, Maxima bikes, Alberto Picó, Autoescola Bahia, Fornes Assessors i Bodega Aguilar.

*Nota de premsa ACO Ondara*

Publicado en Actualitat, Associacions.