CÀRITAS INAUGURA HUI 3 DE FEBRER LA SEUA NOVA SEU AL CARRER ESGLÉSIA D’ONDARA

Ondara, 03.02.23. Càritas Ondara s’inaugurarà hui divendres 3 de febrer a les 19:30 hores la seua nova seu, que s’ha habilitat al carrer Església n.º 5 d’Ondara. L’acte d’inauguració tindrà lloc a l’Església.

Les obres d’habilitació de la nova seu s’han executat durant els últims mesos. La seu de Càritas està ubicada en un local (propietat de la parròquia) al carrer Església, al costat del vetlatori; un local que anteriorment era una cotxera – magatzem i que ha estat arreglat, per a acollir la nova seu local de Càritas, i condicionar-la a les seues necessitats. Per a fer realitat aquesta obra, l’Ajuntament d’Ondara va realitzar en 2022 una aportació de 10.000 euros; una donació que ha sigut agraïda per l’entitat.

Ximo Silvestre, Rector d’Ondara i President de Cáritas d’Ondara, ha argumentat que aquest trasllat a la nova seu suposa un notable estalvi (d’uns 600 euros mensuals) en no tindre que pagar un lloguer, per ser el local propietat de la parròquia. Uns diners que es podran destinar on realment són necessaris, com l’ajuda a les famílies més vulnerables. Càritas Ondara atén actualment a 52 famílies. El trasllat a la nova seu compleix així mateix amb un altre objectiu, com és la modernització de les instal·lacions. I és que amb els nous temps i les noves tecnologies, la labor de Càritas s’estén per a comprendre no sols la donació d’aliments, sinó també l’ajuda per a realitzar tràmits, demanar ajudes, ser un punt d’acollida, realitzar tallers, etc. Per a això era necessari disposar d’un local amb instal·lacions més informatitzades. Amb l’obra realitzada, la nova seu s’ha distribuït en una sala d’espera, dos despatxos d’acollida amb equips informàtics, un despatx de voluntariat, i l’economat – magatzem d’aliments.

Publicado en Actualitat, Associacions.