COMENÇA EL TALLER D’OCUPACIÓ “ONDARA APOSTEM PEL TEU FUTUR VII” QUE REALITZARÀ TREBALLS AL MOLÍ COVÍ DURANT 12 MESOS

En total s’han contractat a 20 persones (més 4 persones en l’equip directiu i docent) que van començar el passat 30 de desembre 2022

Durant 12 mesos rebran formació i realitzaran treballs per a la segona fase de restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví

Ondara, 09.01.23. L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit una subvenció de 502.708,80 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’un nou programa mixt d’ocupació i formació en el municipi: el Taller d’Ocupació denominat “Ondara, apostem pel teu futur VII”, per a la segona fase de la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví. Aquest taller tindrà una durada de 12 mesos i va començar el passat 30 de desembre 2022. La setmana passada es va dur a terme, amb la presència de l’Alcalde, José Ramiro, i de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les persones que han sigut seleccionades.

El Taller d’Ocupació “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur VII”, ha suposat la contractació de 20 alumnes i 4 formadors (en l’equip docent i directiu), que han sigut contractats per l’Ajuntament d’Ondara, i seleccionats a través d’un grup mixt de treball Labora – Ajuntament. L’objectiu del taller és la millora de la qualificació professional de la persona beneficiària, i al mateix temps, afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral.

Les persones contractades participaran durant 1 any en aquest taller d’ocupació, en el que rebran la formació de dues especialitats formatives: especialitat d’operacions auxiliar d’obra i especialitat d’auxiliar de parc i jardins. Les persones contractades realitzaran diferents labors per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví, dins de la segona fase del projecte. L’equip docent compta amb 4 integrants: 1 director, 1 docent per cadascuna de les 2 especialitats, i 1 docent de suport.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.