GRAN PARTICIPACIÓ A LA I EDICIÓ DE NADAL JOVE ONDARA

Ondara, 27.12.22. Ahir 26 de desembre es va celebrar a Ondara la I Edició de Nadal Jove a Ondara. La climatologia i la bona temperatura van permetre que la jornada es realitzara a l’aparcament del carrer Picasso i a l’interior de l’Espai Jove. Va ser una iniciativa multiactivitat impulsada per la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara.

La jornada va comptar amb diferents activitats com joc de jupetins interactius, scaperoom unflable, tir amb arc, bolera gegant, zona de consoles i realitat virtual, zona jove amb jocs i unflables.

L’acollida per part de xiquets, xiquetes i adolescents va estar molt positiva, trobant així aquests una alternativa d’oci per al tradicional segon dia de Nadal dins del context de les vacances de Nadal.

A més, la jornada va comptar amb la presència de voluntaris i voluntàries de la Creu Roja d’Ondara que realitzaven un joc sobre Cooperació Internacional i difonien el serveis que ofereix la Creu Roja en aquestes situacions.

Des del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, han valorat també molt positivament la jornada emfatitzant en la necessitat de seguir treballant en propostes d’oci alternatiu per xiquets/es i adolescents com la d’ahir, les quals es recullen en el I Pla Jove que es va aprovar el passat octubre pel Plenari de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.