EL PARE NOEL VISITA ONDARA I ARREPLEGA LES CARTES AMB ELS DESITJOS DE 300 XIQUETS I XIQUETES

Ondara, 26.12.22. El passat divendres 23 de desembre, fidel a la seua tradicional cita amb els xiquets i xiquetes de la localitat, el Pare Noel va visitar Ondara. El Pare Noel va realitzar un vistós recorregut pel nostre poble, muntat en carro, i amb ambientació musical nadalenca. A continuació va arribar al Prado on va recollir les cartes amb els desitjos dels quasi 300 xiquets i xiquetes que van acudir fins allí per a saludar-li i entregar-li les seues cartes. Tots els que van acudira depositar la seua carta van ser obsequiats, per part de la Regidoria de Festes, amb un tiquet per xocolate i xurros en la Xurreria la Caspolina.

En la seua visita a Ondara, el Pare Noel va comptar amb la col·laboració de la Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, i D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, així com de persones voluntàries que van contribuir en que l’acte fora un èxit. Cal esmentar que el Pare Noel també va acudir a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara per visitar a les persones residents i portar la màgia del Nadal als majors.

D’altra banda, cal recordar que les cartes per als Reis Mags d’Orient es podran portar als seus Emissaris Reials el proper dilluns 2 de gener 2023. Primer realitzaran una visita pels carrers del poble, fins arribar al Prado a les 19 hores per a la recollida de cartes. Uns actes que impulsa la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.