CONCLOU EL TALLER D’OCUPACIÓ “ONDARA APOSTEM PEL TEU FUTUR VI” QUE HA REALITZAT TREBALLS AL MOLÍ COVÍ I ZONES VERDES MUNICIPALS

Ondara, 23.12.22. Ahir dijous 22 de desembre va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara l’acte de Cloenda del Taller d’Ocupació “Ondara Apostem pel teu futur VI”, que durant 1 any ha restaurat el Molí Coví, entre altres treballs. La cloenda va comptar amb la participació de l’Alcalde, José Ramiro; la Regidora de Personal, Raquel López, i el Regidor de Manteniment, Miguel Gomis.

Aquest Taller d’Ocupació denominat “Ondara, apostem pel teu futur VI”, per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví, i per al condicionament i millora dels parcs públics d’Ondara, va començar el 30 de desembre de 2021, i finalitzarà el 29 de desembre de 2022. Els alumnes – treballadors s’han format durant 1 any en 2 especialitats formatives. Un grup de 10 persones han estat en el certificat nivell 1: Operacions auxiliars d’obra i cobertes i en el certificat nivell 2: Fàbriques d’obra; i un altre grup de 10 persones en el nivell 2: Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes. En total es van contractar a 20 persones (més 4 persones en l’equip directiu i docent). Durant 12 mesos han rebut formació i han realitzat treballs per a la restauració, adequació i conservació de l’antic Molí Coví, i per al condicionament i millora dels parcs públics d’Ondara

Per a desenvolupar aquest taller, l’Ajuntament d’Ondara, a través de l’oficina ADL-AFIC d’Ondara, va gestionar la subvenció de 482.716,80 euros concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’aquest programa mixt d’ocupació i formació en el municipi: el Taller d’Ocupació denominat “Ondara, apostem pel teu futur VI”.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.