L’ARQUITECTA MUNICIPAL D’ONDARA PARTICIPA EN L’EXPOSICIÓ “ARQUITECTES DE LA MARINA ALTA” QUE ORGANITZA EL COL·LEGI D’ARQUITECTES POSANT EN VALOR EL PAPER DE LA DONA A L’ARQUITECTURA DE LA COMARCA

Ondara, 19.12.22. L’arquitecta municipal de l’Ajuntament d’Ondara, Isabel Sendra, és una de les sis arquitectes de la Marina Alta que participen en l’Exposició “Arquitectes de la Marina Alta” que organitza el Col·legi Territorial d’Arquitectes d’Alacant (CTAA), i la delegació de la Marina Alta a Dénia, on es posa en relleu el paper de la dona a l’arquitectura de la comarca.

L’exposició mostra conté treball arreplegat en una convocatòria que porta el mateix nom, convocada la tardor de 2022, a la qual van presentar treball les següents arquitectes vinculades a la demarcació de la Marina Alta: Beatriz García, Adriana E. Ludueña, Sirine Ghadban, Isabel Sendra, Remedios Giner i Dalia Alba.

L’exposició recull diversos projectes realitzats per aquestes arquitectes, dins i fora de la Marina Alta. La mostra es pot visitar a la delegació del Col·legi d’Arquitectes a Dénia fins al 20 de gener de 2023 (carrer La Mar, 6; Horari de visites: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores). Amb ella, el CTAA vol posar en valor l’important paper de les dones a l’arquitectura, així com mostrar l’excel·lència dels treballs d’aquestes sis arquitectes de la Marina Alta.

https://www.coacv.org/es/actividad-cultural/exposicion-rarquitectas-de-la-marina-altar-1327.html

Publicado en Actualitat, Ajuntament.