LA POLICIA LOCAL D’ONDARA REALITZA ACTIVITATS D’EDUCACIÓ VIÀRIA I TRÀNSIT ALS CENTRES EDUCATIUS

Ondara, 07.12.22. La Policia Local d’Ondara, per mitjà de la seua Unitat Gevat (Unitat d’Educació Viària i Trànsit), va impartir recentment xerrades als centres educatius de la localitat sobre les principals normatives de trànsit i l´ús del cinturó.

Les jornades van estar enfocades segons l’edat dels alumnes, per la qual cosa, en el Col·legi Públic Sanchís Guarner es va posar l’accent sobre l’ús de la bicicleta i la circulació pel carril bici; les obligacions i prioritats dels vianants; els principals senyals de trànsit que existeixen en la via pública, entre altres factors de seguretat viària.

En l’IES Xebic es va destacar fer un ús responsable del telèfon mòbil, així com l’obligatorietat de les mesures de seguretat als vehicles (casc, cinturó de seguretat,etc..). També es van realitzar per a aquests alumnes el simulacre del bolc d’un vehicle explicant les greus conseqüències que pot tindre no respectar les normes de trànsit i l’ús del cinturó.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.