LA POLICIA LOCAL D’ONDARA PARTICIPA EN CURSOS DE FORMACIÓ

Ondara, 07.12.22. Durant el mes de novembre, des de la Policia Local d’Ondara s’han programat diversos cursos per a ampliar la formació dels agents i millorar la qualitat en els serveis que es presten a la ciutadania.

La formació en què han participat els agents de la Policia Local d’Ondara ha consistit en els següents cursos: Formació sobre l’ús i maneig del sonòmetre per a la regulació de la contaminació per sorolls i vibracions; Comunicació i intel·ligència emocional en la resolució de conflictes veïnals; Legislació i maneig del Taser; Curs d’operativa i tàctica Policial; Tir policial; Xarxes Socials en la Policia Local i l’ús de les noves aplicacions; i Igualtat i violència de gènere.

Amb aquestes jornades formatives, s’aconsegueix un reciclatge continu per als agents quant a la normativa i l’ús d’eines de les quals disposa la Policia Local d’Ondara. A més, enguany les diferents Unitats de les quals es compon la Policia Local d’Ondara han rebut formació específica per a desenvolupar noves línies d’actuació per al 2023.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.