L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA 2022-2023 COMPTA AMB 143 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA

FOTO GASPAR

Ondara, 29.11.22. El passat divendres 25 de novembre es va realitzar al pavelló municipal d’Ondara l’acte de presentació de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara que dirigeix Mar Chesa. Un total de 143 xiquets i xiquetes de totes les edats integren aquesta temporada els 11 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, que està coordinada per Vicent Mas Sivera. Els entrenadors i entrenadores de l’Escola són Alba Costa, Lluís Fornés, Sergio López, Antonio Carrió, Joan Mut, José Cañamás, Sergi Garcia, Sandra Pérez.

Els equips de l’Escola són: prebenjamí mixt (12 xiquets/tes), benjamí mixt (18), aleví masculí (16), aleví femení (15), infantil masculí (14), infantil femení (14), cadet masculí B (13), cadet masculí A (10), cadet femení (9), júnior masculí (14), júnior femení (8).

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Fotos Gaspar

Publicado en Actualitat, Esports.