L’ÀREA DE BENESTAR SOCIAL DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA POSA A DISPOSICIÓ DE LA CIUTADANIA EL GRUP DE SUPORT TERAPÈUTIC

Ondara, 22.11.22. Des del la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix M.ª Carmen Velázquez, s’ha informat que a partir d’aquest dijous 24 de novembre, es posa en marxa en el Centre Social d’Ondara el Grup de Suport Terapèutic dirigit a la ciutadania d’Ondara que ho necessite, i que estarà sota la supervisió de la psicòloga Luisina Davies.

L’objectiu del grup és cuidar la salut mental, igual que es cuida la salut física, i va dirigit a dirigit aquelles persones que tinguen símptomes relacionats amb l’estrès, l’ansietat, la depressió, i, en definitiva, qualsevol persona que vullga prevenir aquesta simptomatologia o futurs trastorns. El Grup de Suport Terapèutic oferirà estratègies per a millorar el benestar psicològic i emocional a través de psicoeducació (informació sobre diferents aspectes dels trastorns) i pautes en relació a afavorir l’expressió emocional; establir rutines saludables (de relació social, activitat física, hàbits alimentaris, higiene del son,…); treballar els nostres pensaments per a canviar cap a un pensament més positiu i satisfactori; entrenament en respiracions i relaxació. La metodologia serà pràctica i participativa (respectant les necessitats de cada persona). El grup estarà dirigit per la psicòloga Adele Odienne. L’horari serà els dijous de 9 a 10 hores en el Centre Social Trini Reyes d’Ondara, amb una freqüència cada 3 setmanes (amb possibilitat de passar-ho a una freqüència quinzenal, si ho demanda el grup). Serà un grup reduït, amb un màxim de 8-10 persones.

Les persones interessades poden inscriure’s en el Centre Social Trini Reyes o bé, agafar cita amb la psicòloga del servei d’Atenció psicosocial que ofereix l’Ajuntament d’Ondara, que realitza atenció individualitza amb cita prèvia una vegada al mes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.