L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA ESTRENA BUTAQUES I ESCENARI RENOVAT

Ondara. 07.11.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Manteniment d’Edificis Municipals, dirigida per Miguel Gomis, ha impulsat i culminat ja les obres per canviar les butaques de l’Auditori Municipal, i per rehabilitar i reformar l’escenari. El pressupost total de les millores realitzades a l’Auditori Municipal ha ascendit a 9.351 euros.

Les obres han sigut realitzades per l’empresa Vizusa d’Ondara i han acabat recentment. Per a l’execució dels treballs, l’Ajuntament d’Ondara ha aconseguit enguany una ajuda per a modernització d’espais escènics de la Diputació Provincial d’Alacant, de 9.213,57 euros, destinada a canviar l’escenari de l’Auditori Municipal i a posar unes noves escales per accedir al mateix. A més, s’han entapissat 200 butaques.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.