GRAN ÈXIT D’ASSISTÈNCIA AL II PASSATGE TERRORÍFIC ORGANITZAT PER JOVENTUT AL PRADO D’ONDARA

Pel matí va acudir tot l’alumnat de primària del CEIP Sanchis Guarner, i a la vesprada més de 300 persones van gaudir d’una terrorífica posada en escena

Ondara, 03.11.22. Va ser tot un èxit. La II edició del Passatge Terrorífic, organitzat per la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara a l’Edifici del Prado el divendres passat 28 d’octubre, va comptar amb una caracterització dels personatges espectacular, i amb una posada en escena digna de la nit més terrorífica de l’any.

Pel matí, el passatge va estar dirigit a l’alumnat de primària del CEIP Sanchis Guarner. Al llarg del matí van anar participant tots els xiquets i xiquetes des de primer fins a sisè de primària del col·legi. L’activitat va comptar amb la col·laboració de l’alumnat del PFQB d’Ocupació Domèstica de l’Ajuntament d’Ondara, que van exercir de guies i acompanyants per als més poregosos/es.

Ja a la vesprada del mateix divendres, des de les 19 i fins les 22 hores, van participar en la II edició del Passatge Terrorífic més de 300 persones amb una notable afluència de públic d’entre 12 i 18 anys. El passatge terrorífic instal·lat a l’Edifici del Prado en format de passatge unflable, va tindre molt bones valoracions per la gent que hi va participar al llarg de tota la jornada.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.