CULMINA LA CAMPANYA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA LOCAL D’ONDARA “EL COMERÇ ÉS VIDA” AMB EL SORTEIG DE 1.500 EUROS

La guanyadora ha sigut Alba Torres, que hi ha aconseguit 1.500 euros per a consumir en els comerços adherits a la campanya “El comerç és vida”

Ondara, 25.10.22. “Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida”. Sota aquesta premissa, l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, ha donat per conclosa hui 25 d’octubre (coincidint amb la commemoració de l’efemèride del Dia del Comerç Local) la campanya de promoció econòmica local “El comerç és vida”, que s’ha desenvolupat des de juny i fins a setembre d’enguany, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, i que ha comptat amb la col·laboració d’ACO, l’Associació de comerciants i empresaris d’Ondara.

La campanya ha culminat hui 25 d’octubre amb la realització del sorteig en l’Espai Jove, entre totes les persones que han participat al llarg d’aquests mesos. La persona guanyadora del sorteig ha sigut Alba Torres, que hi ha aconseguit 1.500 euros per a consumir en els comerços adherits a la campanya “El comerç és vida”.

La campanya de promoció econòmica local “Comprant al comerç local fas una Ondara millor. El comerç és vida” 2022 ha fomentat les compres al comerç local amb incentius canviables en la cultura, festes i oci d’Ondara. El premi s’ha distribuït en 150 vals de 10 euros per a canviar en compres en el comerç local, i un únic i gran premi de 1.500 euros, també per a compres a Ondara. S’han imprès 25.000 bitllets “rasca” entre els comerços participants. Entre aquests bitllets hi ha hagut bons de piscina, bons de les escoles esportives, passes culturals i entrades per al Sonafilm, packs de Sant Jaume i premis directes de 10 euros per a gastar en el comerç d’Ondara. A més, tots els rasques han disposat d’un espai per a introduir les dades del client i, d’aquesta manera, participar al sorteig final de 1.500 euros que s’ha realitzat hui.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.