UNA NOVA EDICIÓ DEL PARK(ING) DAY TORNA ALS CARRERS D’ONDARA AMB ELS COMERÇOS D’ACO

Ondara 14.09.2022. Com cada setembre, els comerços d’Ondara transformen places de pàrquing properes als seus negocis en parcs públics temporals. A més, durant aquests dies es podrà gaudir de descomptes d’1 € i de 2 € i la possibilitat de guanyar una de les quatre plantes que es sortegen entre els participants.

La idea de celebrar el PARK (ing) Day ja està instaurada en moltes ciutats internacionals, on ciutadans i empreses transformen, de forma temporal, estacionaments de vehicles en àrees verdes públiques. Encara que és un projecte famós globalment parlant, Ondara és un dels municipis pioners a celebrar el PARK (ing) Day i cada vegada són més els comerços que participen d’aquesta iniciàtica per a portar un poc de naturalesa al nostre poble transformant un aparcament en una zona verda.

Aquest any se celebrarà durant la setmana del 12 al 17 de setembre i participen 23 comerços de l’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO), que a més de crear el xicotet jardí davant del seu establiment, tindran una flor gegant per a oferir als seus clients l’oportunitat de «seguir comprant» o gaudir de descomptes directes d’1 € o 2 € en les seues compres, segons ho indique la targeta que cada pètal té darrere amagada.

Independentment del premi obtingut, a cada targeta es podrà trobar un apartat per a posar les dades del client (nom i cognom, telèfon i comerç on es fa la compra) per optar al sorteig d’una de les quatre plantes que floristeries locals prepararan per al dia 19 de setembre, quan es farà el sorteig entre totes les compres realitzades del 12 al 17 de setembre, i per això… com més es compre, més oportunitat de guanyar hi ha!

Els comerços participants són: Autoescola Ondara, Fornes Assessors, Soler Tech tinta & toner, Màxima bikes, Bodega Aguilar, Ca Paquitina, Calçats Dora, Gala’s Mobles, Motos mahiques, Vinalia vinoteca, Somriures, Cler Interiors, Monverd, Coses de casa i regals «la Furiona», Dilatando Mentes, Ondara óptics, Alberto Picó, Mobles Escriva, Stanerevents, Nina Estética, Sultana estètica y spa, Piensos Félix i Blat i farina.

Publicado en Actualitat, Associacions.