LA V CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA A BENEFICI DE L’AECC SE CELEBRARÀ EL 2 D’OCTUBRE 2022

Les inscripcions (5 euros) es poden realitzar en www.somesport.com , i tota la recaptació es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer

Ondara, 08.09.22. Aquesta setmana ha sigut presentada a la Casa de Cultura d’Ondara la V Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que se celebrarà el diumenge 2 d’octubre. En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el cap de la Policia Local, Toni Galiano; la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert; i el representant del Club d’Atletisme d’Ondara, Juan Ginestar.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 28 de setembre a la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Naturalmente (herbolari), Ondara Òptics, Ferreteria Llúzar, i Allianz Seguros. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà íntegrament a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Des de l’organització es treballa amb una previsió d’alta participació, esperant arribar a més de mil inscripcions.

L’eixida V Cursa Solidària d’Ondara serà a les 9:30 hores del diumenge 2 d’octubre des del Prado (novetat d’enguany); l’arribada també serà al Prado. Abans, a les 9 hores, hi haurà primer un escalfament per a animar la cursa; a continuació es realitzarà el lliurament del xec en favor d’AECC i es llegirà el manifest. Posteriorment, en finalitzar la cursa, també es realitzarà una animació per a tots els participants. La cursa tindrà un recorregut de 4.2 km de circuit urbà per a caminants, mentre que per a corredors el recorregut s’augmenta fins als 7 km. La cursa transcorrerà per les partides Xebics, Mollons i Alfatares (els corredors arribaran fins a Torrecarrals). L’arreplegada dels dorsals es podrà realitzar el divendres 30 setembre de 18 a 21 hores al Decathlon d’Ondara; el dissabte 1 d’octubre de 18 a 20 al Prado; i el mateix dia de la cursa, diumenge 2 d’octubre, abans de l’eixida de la cursa.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa; ha destacat la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer, tal com ha recalcat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, qui ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en aquesta carrera solidària. Mar Chesa ha agraït també la col·laboració de Policia Local, Protecció Civil, i Ondara Custom Club en la celebració de la cursa.

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de més 150 empreses locals i comarcals, que han posat el seu granet d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports i al Club d’Atletisme d’Ondara per possibilitar que la cursa siga una realitat, mostrant la seua esperança en què siga novament un èxit i se superen els mil participants.

Publicado en Actualitat, Esports.