ONDARA ESTRENA MARCADOR DIGITAL AL SEU TRINQUET MUNICIPAL

L’Ajuntament d’Ondara emmarca les recents actuacions de millora al Trinquet amb motiu del 150 aniversari del Trinquet Municipal, datat en 1.872

Ondara. 01.08.22. Dijous passat 28 de juliol, coincidint amb la partida professional d’escala i corda de les Festes Populars de Sant Jaume 2022, es va estrenar al Trinquet Municipal d’Ondara el nou marcador digital amb comandament a distància que ha instal·lat l’Ajuntament d’Ondara. La quantia total del marcador ascendeix a 4.452 euros, que han sigut sufragats íntegrament per l’aportació municipal del propi Ajuntament. Es tracta d’una dotació molt demandada pels usuaris del trinquet, que vindrà a donar servei tant a les partides de professionals i aficionats que es juguen durant tot l’any en aquesta instal·lació esportiva municipal, com a les partides de l’escola de pilota d’Ondara, i als distints tornejos i competicions oficials que acull el Trinquet municipal. Aquesta nova millora es ve a sumar a altres que s’han escomès recentment al Trinquet Municipal, que enguany 2022 compleix 150 anys. No debades, al nou marcador es pot llegir el lema «Pilota, Cultura, Esport i Tradició. 150 anys Trinquet d’Ondara»

Cal recordar respecte a l’aniversari i altres millores realitzades al Trinquet que a mitjans de juliol van culminar també les obres d’accessibilitat per a habilitar una entrada accessible i segura al Trinquet Municipal d’Ondara. Les actuacions van incloure la creació d’una rampa l’accés per a persones amb mobilitat reduïda, de manera que es respecta l’edifici i al mateix temps es fa més accessible i s’aconsegueix una entrada més segura per als usuaris, en haver-se col·locat també una barana per separar l’entrada a l’edifici del pas de vehicles pel carrer. També s’ha ampliat la vorera en eixe punt, fent-la més àmplia per a col·locar la rampa i l’escala a l’altre costat.

Respecte a la instal·lació del nou marcador digital, cal esmentar que es va estrenar dijous passat 28 de juliol en la partida de semifinal del Trofeu Diputació d’Alacant d’Escala i Corda entre Giner i Carlos contra Salva Palau i Pere, que es va jugar durant les Festes Populars de Sant Jaume. Eixa mateixa vesprada, es va poder gaudir també del nou marcador en la final del Torneig de Penyes de Sant Jaume 2022, segons han recalcat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.