L’AJUNTAMENT D’ONDARA INFORMA DE LES AJUDES CONCEDIDES PER LA DIPUTACIÓ PROVINCIAL D’ALACANT

L’AJUNTAMENT D’ONDARA INFORMA DE LES AJUDES CONCEDIDES PER LA DIPUTACIÓ PROVINCIAL D’ALACANT:

Ondara, 01.08.22. L’Ajuntament d’Ondara ha informat de les següents subvencions atorgades per la Diputació Provincial d’Alacant:

SUBVENCIONS ALS AJUNTAMENTS DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT PER LA REALITZACIÓ D’ACTIVITATS CULTURALS, MUSICALS I ESCÈNIQUES , ANUALITAT 2021. 3.000,00 euros destinats a «MAQUETACIÓ I EDICIÓ DE MATERIAL AUDIOVISUAL EN SOPORT DIGITAL “DONES, TREBALL, VIDA. CULTURA DEL NOSTRE POBLE”

SUBVENCIONS ALS AJUNTAMENTS DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT .CAMPANYA DE MUSICA D’ORQUESTRA, EN SEMBLES, DOLÇAINA I TABAL, PLEC-TRO I PUA I CORAL 2022. 4.500,00 euros destinats a CONCERT A CÀRREC «UNIVERSAL SYMPHONY ORQUESTRA ( ASSOCIACIÓ ALJUB MUSIC) ,

AJUDES PER ACTIVITATS EN MATÈRIA DE JOVENTUT. JOVE, TU QUE PINTES? EXPRESSIONS PLÀSTIQUES A L’AIRE LLIURE. 1.797,56 euros destinats a realització d’activitats en matèria de joventut, anualitat 2022 «JOVE, TU QUE PINTES? EXPRESSIONS PLASTIQUES A L’AIRE LLIURE»

AJUDES PER A PREVENCIÓ DE CONDUCTES ADDICTIVES . DECIDE POR TI MISMO/A. 1.471,56 euros destinats a realització d’activitats en prevenció de conductes addictives «DECIDE POR TI MISMO/A»

AJUDES A PROGRAMES AMB DESTÍ ACTIVITATS PER LA IGUALTAT D’OPORTUNITATS I PREVENCIÓ AMB VIOLÈNCIA DE GÈNERE. 3.000,00 euros destinats a programes «COE I EDUCA, PROJECTE DE COEDUCACIÓ ALS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS D’ONDARA, EDICIÓ 2022»

AJUDES PER L’ADQUISICIÓ DE TROFEUS I MEDALLES ACTIVITATS DE PROMOCIÓ ESPORTIVA I DESENVOLUPAMENT DE L’ESPORT 2022. 624,10 euros destinats a l’adquisició de Trofeus i Medalles d’activitats de promoció esportiva i desenvolupament de l’esport, anualitat 2022 « XXII CURSA POPULAR ONDARA , MAIG 2022 »

CAMPANYA DE DIFUSIÓ DE MÚSICA I TEATRE. ANUALITAT 2022. SEGON PERÍODE . 1600,00 euros destinats a l’actuació musical «MUSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA»

SUBVENCIONS PER AL FOMENT I PARTICIPACIÓ CIUTADANA, LA TRANSPARÈNCIA I EL BON GOVERN PER AL MUNICIPIS ANUALITAT 2022. 3.000,00 euros destinats a la promoció i el foment de la participació ciutadana, la Transparència i el Bon Govern per al municipi anualitat 2022 «PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS D’ONDARA 2022 I DINAMITZACIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA D’ONDARA». Aquesta Subvenció ha estat concedida per la Diputació d’Alacant i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

APROVACIÓ DEL PRIMER PERÍODE DE LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS D’INFRAESTRUCTURES I ASSISTÈNCIA A MUNICIPIS: PLAN +CERCA 2022. ONDARA. Habilitació de local per museu tauri. Subvenció obra + redacció projecte: 74.025,66 euros

Publicado en Actualitat, Ajuntament.