TOT PREPARAT PER AL COMENÇAMENT DE SANT JAUME 2022

Ondara, 20.07.22. Les festes de Sant Jaume d’aquest 2022 ja poden arrancar este divendres 22 de juliol sense cap problema. A falta d’uns pocs preparatius que es cobriran en aquestos dos dies, tant l’Ajuntament d’Ondara com la quintà protagonista d’aquest any, “La Retornà”, estan ultimant tots els detalls perquè el xupinàs puga esclatar i començar la festa.

Les tanques de les entrades ja estan col·locades en tot el recorregut, i sols falten alguns garitos per posar en el seu lloc. Per part de “La Retornà” ja tenen el garito de la quintà (cedit per l’Ajuntament i ubicat a l’ O-30) a punt d’acabar, amb un mural fet per ells mateixos. Els quintos i quintes d’Ondara 2022 es dedicaran durant dimecres i dijous a repartir els llibres de festes per les cases del poble, anunciant als veïns i veïnes que ja ha arribat l’hora de les festes de Sant Jaume.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.