DEMÀ COMENÇARAN LES OBRES PER RETIRAR EL SOSTRE DE FIBROCIMENT DEL GIMNÀS DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA

Ondara, 20.07.22. Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha confirmat que a partir de demà dijous 21 de juliol començaran a executar-se les anhelades obres per al canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara.

Aquesta confirmació ve referendada després de la visita efectuada hui 20 de juliol a les instal·lacions del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner, amb la participació de l’Alcalde, José Ramiro; la Regidora d’Educació, Mar Chesa; de responsables del centre educatiu, així com de tècnics de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Les obres seran assumides per la Direcció Territorial d’Educació, en compte de pel Pla Edificant, tal com van confirmar al mes de maig els tècnics. Hui han començat els treballs previs amb la col·locació de la maquinària.

L’eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs (considerat com a elements molt perillós per a la salut) i la seua substitució per nous materials respectuosos amb el medi ambient era una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d’Ondara des de feia anys, i finalment, les obres s’executaran durant les vacances escolars d’estiu per a ser una realitat a principis del nou curs 2022-2023.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.