LA REGIDORIA DE CULTURA D’ONDARA REP ENGUANY 2022 MÉS DE 35.000 EUROS D’AJUDES DE LA DIPUTACIÓ PROVINCIAL D’ALACANT

Ondara, 18.07.22. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha aconseguit enguany 2022 subvencions supramunicipals per valor de més de 35.000 euros, concedides per la Diputació Provincial d’Alacant, per a diverses iniciatives i actes municipals impulsats pel departament de Cultura.

En primer lloc s’ha rebut una subvenció de 4.500 euros corresponents al concert de presentació del Sonafilm 2022 que es va celebrar a l’Auditori Municipal d’Ondara el passat 14 de maig.

D’altra banda, s’ha concedit una subvenció de 3.000 euros per a la realització d’un reportatge audiovisual amb el títol de «Dones, treball, vida cultural del nostre poble», que té com a objectiu destacar el paper de la dona a Ondara al llarg de la història.

També s’ha aconseguit una subvenció de 2.000 euros per a l’edició i publicació del llibre «La nostra cultura, llengua i literatura oral del poble d’Ondara», de l’ondarenc Guillem Ferrer Bolufer, amb pròleg de Robert Miralles i Cebrià, i la portada i la maquetació realitzada pel també ondarenc Toni Ortolà.

A més, s’ha aconseguit una ajuda de 1.471’56 euros dins de la Campanya de Difusió de Música i Teatre per a una actuació que tindrà lloc al mes d’octubre.

Per a modernització d’espais escènics, s’ha aconseguit una ajuda de 9.213’57 euros que es destinaran a canviar l’escenari i a posar unes noves escales per accedir al mateix.

I, finalment, per al Festival d’Arts Escèniques d’enguany 2022, la quantitat de l’ajuda concedida és de 15.206’72 euros. En aquest festival, hi ha programat teatre infantil, teatre per a públic adult, dansa, música i circ.

Publicado en Actualitat, Cultura.