EL CLAUSTRE DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA VA ACOLLIR DURANT LES FESTES DE LA SOLEDAT LA 18a EXPOSICIÓ DEL TALLER DE PINTURA “ANTONIO TORRES”

Ondara, 13.07.22. El Claustre de l’Ajuntament d’Ondara va acollir del 7 al 12 de juliol, durant les Festes de la Soledat 2022, la 18ª Mostra de dibuix i pintura dels alumnes del taller d’Antonio Torres. Una exposició col·lectiva en què els prop de 80 alumnes del pintor d’Ondara, Antonio Torres, van mostrar els seus treballs en aquest emplaçament excepcional, sent ja una tradició que aquesta mostra es puga contemplar al claustre durant els dies de festes patronals. L’exposició es va inaugurar amb la presència del propi artista, Antonio Torres, i de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro.

Els alumnes d’Antonio Torres van donar així a conèixer a tot el poble d’Ondara les idees que han plasmat en els seus llenços al llarg del curs. Les obres que s’han pogut contemplar durant les festes són molt heterogènies. Aquesta interessant mostra va prendre per uns dies el Claustre de l’Ajuntament d’Ondara; escenari on les obres van lluir amb tota la seua esplendor. Prop de 80 alumnes van exposar les seues obres, incloent-hi obres de pintors molt joves, ja que són diversos els xiquets que també van exposar.

Aquestes van ser les paraules d’Antonio Torres sobre la mostra d’enguany:

Debido a la pandemia en 2020 y 2021 no hemos podido realizar las exposiciones que venimos haciendo en Ondara en estas fechas señaladas por fiestas de la Soledad.

Éste año 2022 estoy contento de que llenéis de nuevo con vuestro arte las paredes del Claustro del Ayuntamiento exponiendo dos obras por participante con vuestros dibujos y pinturas.

Nuestro taller el próximo año cumple 20 años y no me canso de decir que esto es posible gracias a vosotros. Como supondréis me llena de felicidad ver cómo vamos cumpliendo años siendo así una de las escuelas de arte más importantes de la comarca. Éste último curso hemos tenido la incorporación de nuevos alumnos de distintas partes del mundo residentes en la Marina alta y Marina baja.

Atentamente

Vuestro maestro y amigo

Antonio Torres

Aquest dibuix és d’un xiquet d’Ucraïna que viu a Ondara DENIS BLASZHKEVYCH
Publicado en Actualitat, Cultura.