ONDARA REP AJUDES DE 4.987,70 EUROS PER LA CAMPANYA D’ARTS ESCÈNIQUES DIRIGIDES A XIQUETS I XIQUETES, I DE 1.471,56 EUROS PER A LA PREVENCIÓ DE CONDUCTES ADDICTIVES ENTRE LA JOVENTUT

Ondara, 05.07.22. L’Ajuntament d’Ondara ha comunicat la concessió d’ajudes econòmiques supramunicipals, de la Diputació Provincial, per a subvencionar campanyes municipals en els àmbits dels departaments de Cultura i Joventut; ajudes emmarcades en les convocatòries a les que l’Ajuntament s’havia presentat en els termes prevists.

D’una banda, en l’àrea de Joventut, la Diputació Provincial d’Alacant, en data 20 de juny de 2022, ha concedit a l’Ajuntament d’Ondara una subvenció per import de 1.471,56 euros per activitats de prevenció de conductes addictives 2022, per a la campanya municipal de Joventut “Decide por ti mismo/a”, per a unes activitats que finalitzaran abans del 30 de setembre.

D’altra banda, en l’apartat Cultural, la Diputació ha atorgat a la Regidoria de Cultura d’Ondara una ajuda de 4.987,70, corresponent al 38,55% del cost de la «Campanya Arts Escèniques dirigides als nostres xiquets i xiquetes», que té una quantia subvencionable de 12.938,50. Aquesta subvenció s’emmarca en la resolució del 13 de juny 2022, de subvencions per a la realització d’activitats culturals d’especial relleu anualitat 2022.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.