CULMINA EL CICLE CONTA HISTÒRIES PER ADULTS AMB L’ACTUACIÓ D’ALMUDENA FRANCÉS

Ondara, 04.07.22. El passat 30 de juny va culminar la iniciativa engegada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de potenciar l’animació a la lectura de les persones adultes. Es tracta del “Cicle de Contahistòries per adults”, que va començar a l’abril, i que va tindre una sessió mensual durant els mesos d’abril, maig i juny. La tercera sessió es va oferir el passat dijous 30 de juny i va anar a càrrec d’Almudena Francés, que va oferir «El Velatori del Tio Batiste», a la terrassa de la Casa de Cultura d’Ondara. «Una sessió de contes construïts a partir del que m’han contat les dones de Penàguila. Un Macondo valencià en el que tot pot passar. La història de Batiste, un home que va morir tres voltes i no el van soterrar mai».

Des de la Regidoria de Cultura s’ha confirmat que vist l’èxit del cicle i a petició del nombrós públic, se seguirà programant el “Cicle de Contahistòries per adults” l’últim trimestre de l’any.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.