CULTURA REP 3 SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ D’ALACANT PER AL SONAFILM, L’EDICIÓ D’UN LLIBRE I LA REALITZACIÓ D’UN DOCUMENTAL SOBRE LES DONES D’ONDARA

Ondara, 28-06-2022. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, encapçalada per Raquel Mengual, ha aconseguit tres subvencions de la Diputació d’Alacant relacionades amb activitats culturals per al nostre poble. En primer lloc s’ha rebut una subvenció de 4.500 euros corresponents al concert de presentació del SONAFILM 2022 que es va celebrar a l’Auditori Municipal d’Ondara el passat 14 de maig.

D’altra banda, s’ha concedit una subvenció de 3.000 euros per a la realització d’un reportatge audiovisual amb el títol de «Dones, treball, vida cultural del nostre poble», que té com a objectiu destacar el paper de la dona a Ondara al llarg de la història.

I per últim, s’ha aconseguit una subvenció de 2.000 euros per a l’edició i publicació del llibre «La nostra cultura, llengua i literatura oral del poble d’Ondara», de l’ondarenc Guillem Ferrer Bolufer, amb pròleg de Robert Miralles i Cebrià i la portada i la maquetació realitzada pel també ondarenc Toni Ortolà.

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA.

Publicado en Actualitat.