REOBRI AL TRÀNSIT EL CARRER SANT DOMÈNEC DESPRÉS DE CULMINAR LES OBRES PER A CREAR LA XARXA DE PLUVIALS

Ondara, 20.06.22. Divendres passat 17 de juny va reobrir al trànsit rodat el carrer Sant Domènec d’Ondara, després de culminar les obres per a crear una xarxa de pluvials que han estat impulsades per l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Urbanisme que dirigeix Francesc Giner. El dimecres passat 15 de juny les obres es trobaven ja enllestides per al seu asfaltat, que va executar una empresa especialitzada, en tractar-se d’asfalt imprès. L’asfaltat imprès es va aplicar dijous, i divendres 17 de juny es va procedir ja a la reobertura del carrer.

Les obres per a dotar d’una xarxa de pluvials al carrer Sant Domènec eren una demanda veïnal dels residents del carrer perquè no tenia embornals i en cas d’intenses pluges, l’aigua entrava en les vivendes. Amb aquests obres s’han col·locat diversos embornals per a la recollida de les aigües pluvials, que s’abocaran al barranc de l’Alberca.

L’empresa contractista ha sigut «Excavaciones y Desmontes Pistola». El projecte ha estat redactat per l’Oficina Tècnica Municipal. Es tracta d’unes obres finançades íntegrament per l’Ajuntament d’Ondara, amb un pressupost de 40.535 euros (amb IVA). Aquestes obres no estaven previstes en els pressupostos de l’Ajuntament d’enguany, però degut a la demanda veïnal pels problemes que estaven patint, la Regidoria de Urbanisme, dirigida per Francesc Giner, ha anteposat donar una solució immediata aquest problema.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.