EL DILLUNS 13 DE JUNY COMENÇA EL III TORNEIG NITS D’ESTIU D’ONDARA

Ondara, 10.06.22. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa, torna a impulsar per a aquest estiu de 2022 la celebració del III Torneig Nits d’Estiu d’Ondara, que es disputarà en 2 disciplines esportives: futbol sala i bàsquet, al Pavelló Municipal d’Ondara del 13 al 25 de juny, organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, en col·laboració amb els clubs esportius locals.

Es tracta d’un torneig d’àmbit local i comarcal. El proper dilluns dia 13 de juny comença el III Torneig Nits d’Estiu d’Ondara, a les instal·lacions del pavelló municipal.

Es jugaran les modalitats de futsal i bàsquet masculí. En el cas del bàsquet femení se celebrarà el torneig d’una manera diferent. Un 3c3 el dia 25 de juny, que acompanyarà les finals del torneig per gaudir totes i tots junts de l’esport.

CALENDARI III TORNEIG NITS D’ESTIU ONDARA : Imatge adjunta ⤵⤵

* En cas de canvis d’horaris, s’informarà en les xarxes socials de @basketondara o @racingondarense . **

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.