LA PREINSCRIPCIÓ EN LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARÀ DEL 10 DE JUNY FINS AL 21 DE JULIOL 2022 EN LA WEB WWW.ESPORTSONDARA.COM

Ondara, 09.06.22. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha donat a conèixer que de cara a la pròxima temporada, les preinscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es realitzaran des del 10 de juny i fins al 21 de juliol, al igual que l’any passat, en la web engegada per l’àrea d’Esports municipal: www.esportsondara.com

Del 10 de juny al 21 de juliol 2022 s’ofereix la possibilitat de reservar la plaça esportiva per a millorar la gestió dels equips i entrenadors de la temporada 2022-2023. Fins al 21 de juliol es podrà formalitzar la inscripció, aportant tota la documentació necessària en l’apartat de «Matrícules Esportives Obertes 2022-2023» de la web www.esportsondara.com . Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2022-2023 un total de set disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període fins al 21 de juliol, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2021-2022, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.