LA INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU DE CREU ROJA ONDARA COMPTARÀ AMB UNA JORNADA DE PORTES OBERTES AQUEST DISSABTE 11 JUNY

S’obri al públic el local de l’antiga «sombrereria», que ha sigut reformat per l’Ajuntament d’Ondara i dotat amb l’equipament necessari per Creu Roja per a desenvolupar els seus projectes assistencials al municipi

Ondara, 08.06.22. Aquest dissabte 11 de juny, a les 18 hores, es posarà en marxa de forma oficial la nova seu de Creu Roja a Ondara. Amb motiu de la inauguració formal de la seu, s’oferirà una jornada de portes obertes a les 18 hores perquè la ciutadania puga conèixer de primera mà aquesta nova dotació assistencial amb què compta el municipi d’Ondara, gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Ondara i la Creu Roja. La principal novetat del conveni d’enguany 2022 és que l’Ajuntament d’Ondara ha cedit un local municipal (l’antiga barreteria) a aquesta ONG perquè puga desenvolupar les seues activitats en la seua nova seu local a Ondara.

La posada en marxa del local, amb totes les dotacions i instal·lacions necessàries, es realitza aquest dissabte 11 de juny, segons ha confirmat la Regidora de Benestar Social, Mª Carmen Velázquez. Es tracta de la primera vegada que Creu Roja disposa d’una seu pròpia a Ondara (fins ara realitzava els seus projectes assistencials en la Casa de Cultura o en el Centre Social). El local que ha cedit l’Ajuntament és una planta baixa de 45 m² en l’Avinguda Alacant núm. 8 (amb entrada pel carrer Verge dels Dolors nº2 ). Creu Roja ha dotat del mobiliari i equipament necessari al local per al desenvolupament de la seua activitat, després de les obres executades per l’Ajuntament per a habilitar aquest immoble com a seu de la ONG.

La jornada de portes obertes de la nova seu de Creu Roja es realitzarà a les 18 hores i comptarà amb la presència de les autoritats locals, entre ells l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro i la Regidora de Benestar Social, Mª Carmen Velázquez, així com del president de Creu Roja en la província d’Alacant, Francisco Galvañ Riquelme, i de voluntaris de Creu Roja de la comarca, així com de representants d’associacions i col·lectius locals. En la jornada es mostraran les instal·lacions i recursos del nou Punt de Resposta Local a Ondara, des del que Creu Roja desenrotllarà diferents projectes dirigits a millorar la qualitat de vida de les persones en extrema vulnerabilitat, comptant amb la col·laboració de les persones voluntàries de la localitat.

Creu Roja, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament d’Ondara, reforça el seu posicionament en aquest municipi, des d’on centrarà la seua intervenció en l’atenció a famílies en extrema vulnerabilitat; amb millores en l’ocupabilitat, en el col·lectiu de la infància en risc d’exclusió escolar, a través d’un espai d’acompanyament educatiu i oci en valors, reforçarà les accions locals en la integració de les persones migrants, principalment en els recents refugiats del centre d’Europa.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.