Comunicat CEIP Sanchis Guarner: EL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA FINALITZA EL PROJECTE «CULTURA GASTRONÒMICA» AMB UNA SÚPER MASTERCLASS

*Comunicat CEIP Sanchis Guarner*

En el passat mes de març, l’escola Sanchis Guarner d’Ondara va ser seleccionada d’entre totes les escoles de la Comunitat Valenciana per a participar en el projecte anomenat «Cultura Gastronòmica» en el que ha participat l’alumnat de tercer, quart, cinquè i sisè de primària.

Durant 8 sessions, l’alumnat ha treballat un llibre didàctic amb el qual han aprés a realitzar una recepta típica. En l’última sessió els xiquets i les xiquetes han gaudit de l’experiència d’una SUPER MASTERCLASS impartida per la reconeguda xef Noelia Pascual, campiona mundial a la millor paella, i el xef italià Fernandini Bernardi, de l’Asociació Europea d’Eurotoques.

Els alumnes s’han encarregat de seleccionar els ingredients i de realitzar la recepta seguint les instruccions dels xefs. Per últim han gaudit degustant les seues pròpies creacions gastronòmiques.

Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de Scolarest, Anaya i Eurotoques.

*Comunicat CEIP Sanchis Guarner*

Publicado en Actualitat, Associacions.