Comunicat CEIP Sanchis Guarner: L’AECC lliura els premis als guanyadors del concurs de receptes saludables The Funny Food Project

El projecte The Funny Food Project, impulsat per l’Associació Espanyola contra el Càncer, consisteix en un concurs de fotografies de receptes saludables, que l’alumnat de sisé de primària ha preparat en casa amb les famílies.

Paral·lelament s’ha desenvolupat en tercer de primària el projecte Snack Lab, que té l’objectiu de fer un seguiment diari i un registre dels esmorzars saludables que porta l’alumnat.

L’objectiu principal d’ambdós projectes és incrementar el consum d’aliments saludables i implicar a les famílies en l’alimentació saludable dels seus fills o filles.

El lliurament de premis l’ha fet Mari Carmen Bisquert, presidenta de l’AECC i Jorge Romero, tècnic de prevenció de l’AECC.

El CEIP Sanchis Guarner d’Ondara i l’AECC han signat un conveni de col·laboració per a participar en les diferents iniciatives sobre la salut física, mental i emocional que promou l’associació.

Aquestes activitats estan emmarcades dins del Projecte d’investigació i Innovació Educativa “Menja’t el Món. Escola saludable” de dos anys de duració que està desenvolupant el CEIP Sanchis Guarner d’Ondara.

*Comunicat CEIP Sanchis Guarner*

Publicado en Actualitat, Associacions.